E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Orkestra e fëmijëve me performancë për ditën e fëmijëve

Në bashkëpunim me komunën e Prishtinës Orkestra e fëmijëve të Prishtinës ka performuar dy vepra së bashku me korin "Amadeus" në sheshin Xhorxh Bush duke filluar nga ora 14:00.  Një paraqitje e shkëlqyeshme e nxësve...

Me shume

Suksesi i rradhës - Shpërblime në gara

Suksesi i rradhës! Nxënësi i shkollës tonë, Dardan Galaty, u shpërblye me çmimin e dytë dhe 91 pikë në kategorinë A për piano në "Gjiroclassica" mbajtur në Gjirokastër në Maj të këtij...

Me shume

Në emisionin "Studio A" në ATV - për themelimin e orkestrës së fëmijëve Amadeus

Në televizionin ATV, dhe emisionin Studio A  me Adelina Hasanin, ishte e ftuar për të biseduar drejtoresha e shkollës së muzikës "Amadeus" Hana Petrovci, pë të diskutuar rreth themelimit të orkestrës së  fëmijëve...

Me shume

Emisioni i mëngjesit në RTK - diskutim për themelimin e orkestrës së fëmijëve

Më 30 Prill 2023 në emisionin e mëngjesit në RTK, u bisedua për themelimin, punën dhe planet e Orkestrës së fëmijëve të Prishtinës "Amadeus". Të ftuar ishin, drejtoresha Hana Petrovci, udhëheqësi dhe dirigjenti i...

Me shume

Koncertet pranverore

Më 24, 28 dhe 30 Mars u mbajtën koncertet pranverore të vitit shkollor 2022/2023. Koncertet ishin të ndara sipas klasave të mësimdhësve dhe u mbajtën në sallën koncertale të shkollës "Amadeus" Mars 2023

Me shume

Mirënjohje për mësimdhënësin dhe dirigjentin e orkestrës Vehbi Shosholli

Me datë 13 Mars 2023 mësimdhënësit dhe stafi i shkollës "Amadeus" u mblodhën për t'festuar punën e përkushtuar dhe sukseset e nxënësve që po na bëjnë krenarë çdo ditë Veçantia e...

Me shume

Orkestra e fëmijëve "Amadeus" hap seancen solemne në Kuvendin Komunal

Orkestra e fëmijëve të Prishtinës “Amadeus” me rastin e 15 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, bëri hapjen solemne të kuvendit komunal të Prishtinës duke luajtur himinin kombëtar dhe këngën “Për ty...

Me shume

Shkolla Amadeus së shpejti hap lokacionin e dytë

Kemi kënaqësinë të ju informojmë se shkolla e muzikës "Amadeus" së shpejti do të fillojë punën me lokacionin e dytë në lagjen Dardania Adresa: Rr. Anton Harapi, përballë Kroit të bardhë. Për info dhe...

Me shume

Njoftim - shpallje për regjistrime në orkestrën e fëmijëve

Shkolla e Muzikës Amadeus shpall të hapur regjistrimin e nxënësve në orkestrën e fëmijëve të Prishtinës “Amadeus”, për drejtimet: -Violinë - Violë - Violonçel - Klarinetë - Flaut -...

Me shume

THEMELIMI I ORKESTRËS SË FËMIJËVE - për herë të parë në Kosovë

NJOFTIM THEMELIMI I ORKESTRËS SË FËMIJËVE - për herë të parë në Kosovë Të nderuar prindër, nxënës, artdashës dhe qytetarë të Prishtinës. Duke e parë rëndësinë që ka edukimi...

Me shume

Konkurs për vende të lira pune

Konkurs për vende të lira pune - Mësimdhënës/e për lëndën solokëndim (me kohë të caktuar 6 deri 12 muaj) - Mësimdhënës/e për lëndën Balet Kandidatët e interesuar luten të dërgojnë CV-në...

Me shume

Edhe një mundësi e shkëlqyeshme për nxënësit

Edhe një mundësi e shkëlqyeshme për nxënësit, eja dhe regjistrohu bashkë me shokë e shoqe -Zgjedh dhe mëso instrumentin e preferuar - Argëtohuni dhe mësoni bashkë në orar të njejtë "Amadeus", e para...

Me shume

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2022/2023

Konkurs për vitin shkollor 2022/2023 Regjistrimet e hapura për vitin e ri shkollor 2022/2023 Shkolla e Muzikës "Amadeus" e licencuar nga MASHTI shpall konkurs për regjistrimin në shkollën e ultë dhe mesme të ultë të muzikës...

Me shume

Diplomimi i gjeneratës 2018 - 2022

Diplomimi, gjithmonë sjellë emocion dhe ndjenjë të veçantë krenarie. Këtë vit diplomoi për klarinet, Bujari, ndërsa Fjona dhe Justina në drejtimin e solokëndimit. Ishte kënaqësi dhe krenari të i perciellim çdo...

Me shume

Përmbyllet viti i 20-të që nga themelimi i shkollës "Amadeus"

Po përmbyllet viti i 20-të, prej themelimit të shkollës Amadeus Plot sfida, suksese, gëzime dhe përmbushje. - Me 26 Qershor 2022 festojmë diplomimin e edhe një gjenerate. - Këndojmë për përcielljen dhe pritjen e gjeneratave...

Me shume

Storie e re suksesi - Shpërblime të reja internacionale për nxënëset e shkollës tonë

Allegra Bajrami, u shpërblye me çmimin e dytë dhe 91 pikë në kategorinë e parë për kitarë në garat internacionale “Ars Kosova” 2022 Allegra ndjek mësimet e klasës së dytë për kitarë në...

Me shume

Shpërblim internacional i rradhës "Pianisti i Ri" 2022

Hana Aqifi, vetëm 5 vjeçare, morri pjesë në garat internacionale "Pianisti i Ri" dhe u shpërblye me çmimim e II-të në kategorinë "Junior". Hana që prej moshës 4 vjeçare tregoi interesimin e saj për pianon,...

Me shume

Shpërblimet internacionale të rradhës nga nxënset e shkollës tonë

Nxënëset e shkollës tonë Fjona Hashani dhe Era Latifi u shpërblyen në Festivalin "Viva La Musica" në Spanjë. Fjona dhe Era ndjekin shkollimin për Solokëndim në shkollën tonë, në klasën e...

Me shume

Koncerti pranveror 2022

Shkolla e Muzikes “Amadeus” organizoi koncertin e rradhës i cili u mbajt me 31 Mars 2022 në sallen koncertale të shkollës “Amadeus”. Për shkak të pjesëmarrjes së madhe të nxënësve, koncerti u nda në dy...

Me shume

Shkolla jonë merr donacion nga Naperville, Illinois (SHBA)

Pjesa më e rëndësishme e punës është edhe literatura me të cilën punohet në shkollën tonë, sidomos me fëmijë. Këtë herë shkollës “Amadeus” iu pasurua biblioteka me një numër të madh...

Me shume

Edhe një realizim i bashkëpunimit me shkollën e muzikës Prenk Jakova në Prishtinë!

Shkolla e Muzikes “Amadeus” në bashkëpunim me shoqatën e artistëve te vegjël dhe te rinj “Amadeus” dhe me pëlqimin e këshillit drejtues të shkollës së muzikës Prenk Jakova dhe drejtoreshës Jeta Dida, shoqatës...

Me shume

Shkolla e muzikës "Amadeus” - Përfituese e granteve përkrahëse nga Millennium Foundation Kosovo (MFK) dhe agjencionit federal amerikan MCC

Shkolla e muzikës "Amadeus” është përfituese e granteve përkrahëse nga Millennium Foundation Kosovo (MFK) dhe agjencionit federal amerikan MCC. Me ndihmën e grantit ‘Gratë Ndërmarrëse në Energji’ së bashku me...

Me shume

Shpërblime të reja nga nxënset tona

Lajme të mira për këtë fundvit! Nxënëset tona Ejona Musliu dhe Noa Basha u shpërblyen me çmime në garat "Artisti i Ri" - piano and voice competition EJONA MUSLIU, çmimi i dytë NOA BASHA, çmimi i...

Me shume

Koncerti i festave të fundvitit 2021

Koncerte të bukura do të prezentojnë nxënësit tonë sot Kënaqësi të shpalosim punën e mirë që është bërë nga fillimi i vitit shkollor 2021/2022 Nxënësit përvec pikave solistike do të paraqiten...

Me shume

STORIE SUKSESI (video)

 Jora Ismaili, që për 6 vite ishte nxënëse e pianos në shkollën tonë, po vazhdon mësimet dhe koncertimet në Kopengahë në Shkollën Bamuk - Ballerup music & Kulturskole Suksese e mbarësi në rrugëtimin artistik!...

Me shume

"Amadeus" dhe SOS - Fshatrat e fëmijëve - Miq përgjithonë

Miqtë dhe donatorët e SOS Fshatrave të Fëmijëve Kosovë u mblodhën sot për të shënuar miqësinë, miqësi kjo e cila në vazhdimësi është forcuar. Në ngjarjen e organizuar në SOS Fshat nën emrin...

Me shume

Katër nxënës të shkollës tonë u shpërblyen me çmime në garat ndërkombëtare "Ars Kosova"

Katër nxënës të shkollës tonë u shpërblyen me çmime impresive në garat ndërkombëtare "Ars Kosova" Edhe një lajm i mirë. Katër nxënës të shkollës tonë u shpërblyen me çmime...

Me shume

Diplomoi gjenerata e 13-të e drejtimit të Solokëndimit

Gjenerata e 13-të prej hapjes së drejtimit të solokëndimit, diplomoi këtë vit shkollor.  Përgjatë këtyre viteve, këta nxënës punuan e u zhvilluan shumë. Morrën pjesë në më shumë se dhjetra koncerte...

Me shume

Koncerti përmbyllës për vitin shkollor 2020/2022

Te Shtunën, me datë 26 Qershor 2021 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë u mbajt koncerti përmbyllës për këtë vitin shkollor 2020/2021 shkollor. Nxënësit luajtën pjesë klasike, solo, duo, trio si dhe...

Me shume

Nxënësit e "Amadeus" rrëmbyen çmime në garat internacioinale " Pianisti i Ri"

Më 19 dhe 20 Qershor në shkollën e muzikës “Lorenc Antoni” në Prizren u mbajt edicioni i 14-të i garave internacionale të pianos “Pianisti i ri” Në këtë garë, në mesin e shumë pjesëmarrësve ishin...

Me shume

Amadeus organizon Kurse Verore për të gjithë të interesuarit

"Amadeus" organizon kurse verore në të gjitha instrumentet muzikore për nxënësit e rregullt të shkollës tonë dhe të gjithë të interesuarve të tjerë. Mësimet organizohen për fëmijë dhe të rritur...

Me shume

Nxënësit e "Amadeus" ftohen nga Qendra Kulturore e fëmijëve me rastin e 1 Qershorit - festës së fëmijëve

Në programin e organizuar nga "Qendra kulturore e fëmijëve" me rastin e festës së 1Qershorit, nxënës nga shkolla jonë morrën pjesë me disa pika solistike përciellur nga instrumentistë të vegjël dhe...

Me shume

Nxënësit e "Amadeus" ftohen nga ATV për ditën e fëmijëve

Me rastin e festës së fëmijëve "1 Qershorit", televizioni ATV ftoi disa nxënës të shkollës tonë, të luajnë në instrumentet e tyre dhe të bisedojnë për ditën e fëmijëve, të drejtat e...

Me shume

Konkurs për regjistrimet në vitin e ri shkollor 2021/2022

Konkurs për vitin shkollor 2021/2022 Shkolla e muzikës Amadeus e licencuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë prej vitit 2002, shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2021/2022 në drejtimet: -Parashkollor...

Me shume

Nxënësit e "Amadeus" rrëmbyen çmime në garat " Pjetër Gaci" në Shkodër

Një lajm i mirë Pjesëmarrja e nxënësve tonë në garat “Pjetër Gaci” në Shkodër, u shpërblye me çmime për ekzekutimet e nivelit - Darian Pijls – Kitarë, Çmimi i II-të, 92 pikë, Kategoria C,...

Me shume

Koncerti pranveror 2021 - Koncerti i parë fizikisht i organizuar gjatë pandemisë

Tashmë po hyjmë në vitin e dytë të pandemisë dhe shkolla jonë sit ë gjithë të tjerët është duke naviguar në kohë dhe po vazhdon të realizojë planprogramin dhe të zhvillojë mësimin normalisht. Edhe...

Me shume

"Amadeus" uron Vitin e Ri me një video përmbledhje

Me rastin e festave të fundvitit 2020, shkolla e muzikës Amadeus përmbledhi në një video disa minutëshe punën e saj 1 vjeçare duke përfshirë edhe mësimin gjatë pandemisë dhe mbylljes. Në këtë video u...

Me shume

Konkurs për vende të lira pune

Shkolla e muzikës "Amadeus" shpall konkurs për vende të lira pune Dy mësimdhënës të kitarës Një mësimdhënës i violës  Kandidatët duhet të: Kenë të përfunduar shkollimin bachelor...

Me shume

Konkurs për regjistrime të vitit shkollor 2020/2021

SHKOLLA E MUZIKËS AMADEUS SHPALL: KONKURS PËR REGJISTRIMET E NXËNËSVE NË VITIN SHKOLLOR 2020/2021 Drejtimet: Instrumente muzikore 6vjec e tutje Solokëndim 9 vjec e tutje Parashkollor muzikor 3- 5 vjec Balet 4 - 16 vjec Provimet pranuese dhe takimet me...

Me shume

Masat parandaluese nga Covid-19 në "Amadeus"

MASAT PARANDALUESE PËR SHPËRNDARJEN E VIRUSIT COVID-19 NË OBJEKTIN E SHKOLLËS “AMADEUS” Në bazë të udhëzimeve të IKSHPK-së, Ministrisë së Shëndetësisë, Ministrisë së Arsimit dhe Komunës së...

Me shume