E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxëmësit e "Amadeus" performojnë në Klan TV

 

Me rastin e festave të fundvitit shkolla e muzikës “Amadeus” u ftua nga TV – Klan Kosova për të performuar me korin dhe ansamblin nga nxënësit.

Kori i shkollës së bashku me instrumentisët e rinj luajtën këngën “Moj e bukura More”, në piano luajti  Baladën e Chopin, solo, nxënësi “Ylljon Kurti” si dhe Elena Halilaj një pikë solistike në violinë.

Valbona Petrovci, themeluesja e shkollës "Amadeus" gjithashtu foli për shkollën, mundësitë që kjo shkollë i ofron dhe për nxënësit dhe organizimet e shkollës në përgjithësi. Ishte një përvojë shumë e mirë për nxënësit dhe mësimdhënësit që të tregojnë dhe dëshmojnë publikisht punë e tyre gjatë vitit shkollor

12 Dhjetor 2018