E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Konkurs për vitin shkollor 2019/2020

Shkolla e muzikës Amadeus e licencuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë prej vitit 2002, shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2019/2020 në drejtimet:

-Parashkollor muzikor 3 – 6 vjec
-Piano 7 vjec e tutje
-Flaut 8 vjec e tutje
-Solokëndim 8 vjec e tutje
-Bateri 7 vjec e tutje
-Violinë 6 vjec e tutje
-Klarinet 8 vjec e tutje
-Saksofon 9 vjec e tutje
-Violë 7 vjec e tutje
-Violoncelo 7 vjec e tutje
-Kitarë 7 vjec e tutje
-Balet 4 vjec e tutje

Të interesuarit për regjistrime duhet të plotësojnë aplikacionin online për të rezervuar vendin për formim të orareve individuale, ose të kontaktojnë në:

 +383 49 180008; +383 44 180008; +383 38 733 617

Email: info@shkollaamadeus.com; shkollaemuzikesamadeus@gmail.com;

www.shkollaamadeus.com

Vërejtje

- Shkolla "Amadeus" ofron mësime edhe për të rriturit që kanë pasion muzikën

- Nxënësit mund të regjistrohen në cdo kohë të vitit. Shkolla do të vlërësojë nxënësin  dhe do t’i organizojë mësim shtesë/plotësues nëse ka nevojë, për ta kyqur me grupin përkatës të nivelit të tijë për lëndën e solfëzhit dhe instrumentin e zgjedhur, ose solokëndimin

- Nëse nxënësi bënë transfer nga shkollë tjetër e muzikës, atëherë duhët të sjell flëtëkalimin dhe vërtetimin nga ajo shkollë për kohën e vijueshmërisë së mësimit.

10 Korrik 2019