E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

"Kur Hana del" këngë e realizuar online gjatë pandemisë

"Kur hana del" - këngë e realizuar nga nxënësit e shkollës sonë si pjesë përmbyllëse e vitit shkollor '19/'20.
Edhe pse situatë e vështirë për shkak të pandemisë, ne jemi stimuluar për kreativitet 😊
Faleminderit të gjithë nxënësve, prindërve dhe arsimtarit Vehbi për anagazhimin.
Për një ndëgjim më kualitet ju sygjerojmë të vendosni kufjet 😊🎵🎶

21 korrik 2020

Linku ku mund të ndëgjoni këngën

https://www.facebook.com/watch/?v=642972039901698