E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shpërblimet internacionale të rradhës nga nxënset e shkollës tonë

Nxënëset e shkollës tonë Fjona Hashani dhe Era Latifi u shpërblyen në Festivalin "Viva La Musica" në Spanjë.

Fjona dhe Era ndjekin shkollimin për Solokëndim në shkollën tonë, në klasën e mësimdhënëses Vita Guhelli.

Festivali "Viva La Musica" në Spanjë është garë internacionale e muzikës e cila organizohet nga "Organizata Europiane e festivaleve muzikore. 

Është gjithashtu pjesë e ALFA - Alliance of Festival Association e cila prej vitit 2001 u jep mundësi artistëve të konkurojnë nga e gjithë bota në nivel internacional.

Faleminderit mësueses Vita Guhelli për punën me aq përkushtim!

Fjona dhe Era, yje në rritje! Urime dhe shumë suksese tjera.

30 Maj 2022