E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Emisioni i mëngjesit në RTK - diskutim për themelimin e orkestrës së fëmijëve

Më 30 Prill 2023 në emisionin e mëngjesit në RTK, u bisedua për themelimin, punën dhe planet e Orkestrës së fëmijëve të Prishtinës "Amadeus".
Të ftuar ishin, drejtoresha Hana Petrovci, udhëheqësi dhe dirigjenti i orkestrës Vehbi Shosholli dhe dy nxënësit antarë të orkestrës së fëmijëve, Zerina dhe Dielli Pozhegu
Faleminderit RTK për hapsirën dhe përkrahjen
Prill 2023