E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Suksesi i rradhës - Shpërblime në gara


Suksesi i rradhës!
Nxënësi i shkollës tonë, Dardan Galaty, u shpërblye me çmimin e dytë dhe 91 pikë në kategorinë A për piano në "Gjiroclassica" mbajtur në Gjirokastër në Maj të këtij viti.
Dardani ndjek mësimet për piano në shkollën tonë me mësuesen Anjeza Namligjiu. 
E falenderojmë shumë mësuesen Anjeza për punën me aq dashuri e përkushtim me nxënësit. 
Falemnderit për bashkëpunim familjes se Dardanit. I urojmë shumë suksese dhe mbarësi në vazhdimësi!
24.05.2023