E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Orkestra e fëmijëve me performancë për ditën e fëmijëve

Në bashkëpunim me komunën e Prishtinës Orkestra e fëmijëve të Prishtinës ka performuar dy vepra së bashku me korin "Amadeus" në sheshin Xhorxh Bush duke filluar nga ora 14:00.

 Një paraqitje e shkëlqyeshme e nxësve tanë!

Faleminderit komunës së Prishtinës për ftesën, organizimin dhe hapsirën që po u jepet talentëve instrumentistë.

Prishtinë, 01.06.2023