E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Mësimdhënësi Erhan Mujka bashkohet me personelin mësimor të Shkollës Amadeus


Jemi të lumtur që personelit mësimor të shkollës tonë, iu bashkua mësimdhënësi i kitarës Erhan Mujka.

Mësimdhënësit janë pjesa përbërëse dhe më e rëndësishme e shkollës tonë, prandaj Erhani dhe përvoja e tij do jetë vlerë e shtuar për ne.

Suksese e mbarësi!

20 Janar 2024