E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Konkurs - Afati dimror

​Shkolla e Muzikës "Amadeus" shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në afatin dimror për drejtimet:
Piano, Violinë, Kitarë, Flaut, Klarinet, Balet, Këndim, Violoncelo, Violë, Bateri dhe Saksofon.