E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Amadeus për Autizëm

Nxënësit e shkollës së muzikës “Amadeus” më 02 Prill 2016 morrën pjesë në manifestimin për ditën botërore të Autizmit.

Shoqata “Autizmi Flet Kosovë” ka organizuar manifestimin në sheshin “Zahir Pajaziti” për të shënuar ditën Botërore te Autizmit. Qëllimi i manifestimi ishte sensibilizimi dhe ndërgjegjësimi i shoqërisë për autizmin. Nxënësit e shkollës së muzikës “Amadeus” performuan në klarinetë dhe violinë.