E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Konkurs për vitin shkollor 2016/2017

Shkolla e Muzikës “Amadeus” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2016/2017 për drejtimet: Piano, Kitarë, Flaut, Violinë, Balet, Solokëndim, Violonçelo, Klarinet, Saksofon, Bateri dhe Violë.

Të interesuarit për regjistrime apo transfere nga shkolla të tjera mund të  APLIKOJNË ONLINE ose të na kontaktojnë përmes tel: 044/049 180008; 038 733617; info@shkollaamadeus.com

20.08.2016