E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shkolla verore e muzikës 2017

Shkolla e muzikës “Amadeus” fillon me regjistrimet e nxënësve për shkollën verore në drejtimet solokëndim dhe instrumente muzikore: piano, violinë, kitarë, flaut, klarinet, violë dhe violonçelo.

Mësimet zhvillohen individualisht (professor – nxënës), 1 ose 2 herë në javë, mvarësisht nga kërkesa dhe interesimi i prindërve të fëmijëve.  Oraret kryesisht janë të organizuara të hënën dhe të mërkurën gjatë gjithë ditës.

Mësimet për shkollën verore fillojnë të hënën më datë 26.06.2017. Shkolla verore është mundësi e mirë që nxënësit të kenë përparësi për regjistrim  për vitin shkollor 2017/2018 në shkollën e rregullt të muzikës të cilën e fillojmë më 15 shtator 2017.

 Për pagesat dhe cdo pyetje shtesë na kontaktoni pa hezitim përmes emailit ose numrave të telefonit 044/049 180008, viber dhe whats app +38649 180008, dhe emaili info@shkollaamadeus.com; shkollaemuzikesamadeus@gmail.com

Zbukuro  verën tënde me mësime në muzikë