E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Amadeus në kuizin "123 Fillo"

Nxënësit e shkollës së muzikës “Amadeus” performuan me një pikë këndimi në kuizin e diturisë “1 2 3 Fillo”

Xhirimet u bënë në studion e RTK – së dhe emisioni u shfaq më 10.12.2017 edhe ne you tube ne linkun, nga minuta 32

https://www.youtube.com/watch?v=8QsC16bVEzA